Kendama


A kendama egyszerű ügyességi japán fajáték. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, koncentráló képességet, az egyensúlyérzéket és a reflexet. A kendama főbb részei a "ken" (kereszt alakú fa rész) és a "tama" (golyó), ezek zsinórral vannak egymáshoz rögzítve. A ken úgy van kialakítva, hogy található rajta egy kisebb és egy nagyobb bemélyedés, kalapácsfejszerűen a két oldalán, valamint egy egészen kicsi mélyedés a ken egyik végén, és egy kis tüske a másikon. A játék célja, hogy egy kézzel csak a lendületet használva eljuttassuk a golyót valamelyik mélyedésbe vagy felszúrjuk a tüskére.


Sorrend:

  Kendama Play Pro II - Recpaint - normál méret, csíkos festés

A Play Kendama a Japán Kendama Szövetség által előírt kritériumoknak teljesen megfelel, ezért akár hivatalos versenyeken is indulhatsz vele. 

6 200 Ft
Kendama Play Pocket (kis méret)

A Kendama Play Pocket aprócska mérete ellenére tökéletesen súlyelosztással bír.

Olyan pici, hogy akár zsebre is teheted, viszont elég nagy ahhoz, hogy bármelyik trükköt végrehajtsd vele, amit a hagyományos méretű modellekkel szoktál! 

3 900 Ft
  Tubuken - zsonglőrcső és labda Kendama stílusú játékhoz

Gyorsan szeretnél valami látványosat tanulni? A Tubukent neked találták ki! A labdazsonglőrködés és a kendama ötvözete ez a játék. Dobd fel! Kapd el! Trükközz! Kapd el!

 

A készlet tartalma:

- zsonglőrcső élénk színekben vagy design mintákkal

- színes zsonglőrlabda (a színek véletlenszerűek)

- tároló hordtáska

3 990 Ft
Kendama Play Pro II (normál méret)

A Play Kendama a Japán Kendama Szövetség által előírt kritériumoknak teljesen megfelel, ezért akár hivatalos versenyeken is indulhatsz vele. 

5 900 Ft
Kendama Play Pro II - Grip - normál méret, grip bevonatos

Optimális méretű, alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt. 

Szuper tapadós bevonatot kapott a golyó, így még soha nem próbált egyensúlyozós trükköket tanulhatsz meg vele. 

7 900 Ft
Kendama Play Monster (nagy méret)

A Kendama Play Monster alakja és súlyeloszlása tökéletes, viszont nagyobb és nehezebb, mint a standard versenymodellek, ezért könnyebb magabiztosan irányítani. 

9 900 Ft

Webáruház készítés