Információk

 • Cégnév / Név: Aktív Modul Kft.
  Cím: 8600 Siófok, Templom u. 8. (NEM BOLT!)
  Telefon: +36703315295
  E-mail: zsonglorjatek [kukac] gmail.com
  Weboldal: http://www.zsonglorjatek.hu
  Áruház neve: Zsonglőr és ügyességi játék
  Adószám: 25976645-2-14
  EU adószám: HU25976645
  Cégjegyzék szám: 14 09 319009
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
  Működési engedély száma: 8810/2021
  Nyilvántartásba vevő jegyző: SIÓFOKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE
  Kapcsolattartó neve: zsonglorjatek.hu
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36703315295
  Kapcsolattartó e-mail címe: zsonglorjatek [kukac] gmail.com
 • » Foxpost csomagautoma (2-3 nap)
  A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és emailben elküldi az átvevő kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
  Szállítási költség995 Ft
  foxpost_hu_xlsx_automata
  » Foxpost házhozszállítás (2-3 nap)
  A nap végén összesített rendeléseket a Foxpost automaták segítségével útnak indítjuk. Az ezt követő 2-3. munkanapon 9 és 17 óra között a futárszolgálat munkatársa a megadott címen kézbesíti a megrendelést. Amennyiben azonnal szükséged van a kiválasztott ügyességi játékra, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, kollégáink igyekeznek majd megfelelő megoldás találni számodra.
  Szállítási költség2 490 Ft
  foxpost_hu_xlsx_homedelivery
  » Sameday házhozszállítás (1-2 nap)
  Szállítási költség1 890 Ft
  sameday_xlsx
  » DPD/GLS házhozszállítás (1 nap)
  A nap végén összesített rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak. Az ezt követő munkanapon 9 és 17 óra között a futárszolgálat munkatársa a megadott címen kézbesíti a megrendelést. Amennyiben azonnal szüksége van a kiválasztott ügyességi játékra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, kollégáink igyekeznek majd megfelelő megoldás találni az Ön számára.
  Szállítási költség2 785 Ft
  dpd
  » TNT 24h (a 12.00-ig leadott rendelés másnap 12-ig történő kiszállítása hétköznapokon/munkanapokon) előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  A délelőtt 12-ig leadott rendeléseket összesítjük és aznap átadjuk a futárszolgálatnak, másnap 12 előttig megkísérli a futárszolgálat a kiszállítást. Ügyeljen a pontos címzésre és az elérhetőségre. A kiszállítás hétköznapokon, munkanapokon elérhető.
  Szállítási költség6 990 Ft
  TNT 24h (a 12.00-ig leadott rendelés másnap 12-ig történő kiszállítása hétköznapokon/munkanapokon) előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  » DPD házhozszállítás Európa országaiba (3-7 nap) - előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  A nap végén összesített rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak. Az ezt követő 3-7 napban (a célországtól függően) a futárszolgálat munkatársa a megadott címen kézbesíti a megrendelést. A szállítási költség 16-32 EUR között változik.
  egyedi (e-mailes egyeztetés szükséges)
  DPD házhozszállítás Európa országaiba (3-7 nap) - előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  » TNT/FedEx Express WorldWide nemzetközi szállítás (2-3 nap) - előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  A nap végén összesített rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak. Az ezt követő 2-3 napban (a célországtól függően) a futárszolgálat munkatársa a megadott címen kézbesíti a megrendelést.
  Szállítási költség15 000 Ft
  TNT/FedEx Express WorldWide nemzetközi szállítás (2-3 nap) - előre utalás szükséges (banki átutalás/PayPal/bankkártya)
  » Személyes átvétel (Siófok) - ingyenes
  Személyes átvételre előzetes egyeztetés mellett van lehetőség Siófokon. Időpont egyeztetése emailben vagy telefonon lehetséges (+36703315295).
  ingyenes
 • » Utánvéttel (+390 Ft)
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
  » Előre utalással
  E-mailben küldjük a díjbekérőt számlázási rendszerünkből (Billingo) automatikusan a rendelés leadása után, melyen megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok.
  » Készpénzzel a helyszínen személyes átvétel esetén
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés