Termék részletek


Unikornis - stresszoldó

Unikornis - stresszoldó
 • Unikornis - stresszoldó
 • Unikornis - stresszoldó
 • Unikornis - stresszoldó
 • Unikornis - stresszoldó
 • Unikornis - stresszoldó
990 Ft

Stresszes vagy? Kapd a kezedbe ezt az elképesztő unikornist. Puha anyaga, égnek álló szőrszálai, aranyos pofikája magával ragadó. Szorongasd, dögönyözd, nyújtogasd, egyik mozdulat mókásabb mint a másik. Minden feszültséged levezetheted rajta. 

 

Mindig mozog a kezed? Kösd le ezzel az apró tekergetős játékszerrel, pillanatok alatt a puha anyag nyomogatásába, gyürkélésébe és nyújtogatásába feledkezhetsz.

 

Csavard az ujjadra, lődd ki csúzliként, pöccintsd el és visszapattan mint egy similabda vagy találj ki valami mást, ez az egyszarvú társad lesz a játékban! Izgalmasabb mint egy stresszoldó szivacsfigura, végtelen lehetőségeket rejt arra, hogy flowba kerülj!

 

A rajta található lyuk segítségével kulcscsomóra fűzhető, telefonhoz köthető, nadrágövre csatolható, zipzár fogantyúként használható pulcsin, táskán és hátizsákon.

 • Szórakoztató és egyben oldja a stresszt, relaxálni is lehet vele. Ez a szilikon unikornis bármely korosztály számára kiváló választás lehet. Bárhová elviheted magaddal, mivel kisméretű, nincs elveszthető alkatrésze, könnyen tisztítható (szappanos vízzel), autóban, vonaton vagy  repülőn is lehet vele játszani. Vidd magaddal étterembe, kempingezni, iskolába, munkába, utazáskor vagy a strandra.

  Egyszemélyes fidget játék vagy szerepjáték figura, unaloműző, izgalmas.

   

  Oldd a stresszt és szorongást ezzel az egyszarvúval, növelheti a koncentrációt, segíthet ellazulni, így hatékonyabban végezheted el feladatod. Tartsd mindig a zsebedben és kapd elő ha úgy érzed.

  A stresszoldó egyszarvú unikornis puha szilikonból készült, kellemes tapintású és tartós játék, hossza kb. 20 centiméter, átmérője kb. 2 centiméter.

   

  Szélessége: 2 cm

  Hosszúsága: 20 cm

  Magassága: 2 cm

  Anyaga: szilikon

Webáruház készítés